För den som har mycket utrustning till sin kamera är väskan Fancier Speed, riktigt bra och praktiskt. Hur mycket saker brukar du ha med dig när du fotar?

Kanske lite mer än en kamera och objektiv. I den här väskan får du plats med lite till, det finns även större väskor om det skulle behövas. Men det här är en perfekt kameraväska med lagom utrymme.

Man kan få plats med 3-4 objektiv, kameraladdare, kabel och andra små saker. Men du kan även välja att ta bort några objektiv och ta med ett batterigrepp istället eller varför inte ta bort ett objektiv och få ner en blixt i väskan istället. Det finns många olika sätt som man kan göra, det här är en bra väska som man får plats med många saker som ändå inte är för stor.

Du kan även flytta runt en hel del i väskan. De här väggarna som man ser på bilderna, dem kan man flytta lite. Så vill ni flytta eller ta bort dem kan man göra det.
Väskan är gjord av mörkgrå canvas som skyddar utrustningen från vatten, sand och damm. Canvastyget är ett tåligt material som används till bl a. segel, tält, markis, skor mm. jag tycker materialet är riktigt bra och jag gillar även den härliga färgen som är på väskan. Eftersom jag inte gillar väskar som man har på ryggen är den här perfekt för er som vill ha en på axeln. Den är inte jobbig att bära med sig eller något, en sak som är ännu bättre är att det finns många små fack på väskan som man kan lägga i andra saker i.

När väskan är stängd och du vill ha tag i något som ligger överst, kan man öppna längst upp på väskan istället för att öppna hela väskan. Regnskyddet är det bästa av allt, nu slipper man att har väskan helt blöt. Nu kan den vara torr, när det snöar eller regnar.

Av Beatrice Jakobsson

Share on Facebook

Leave a Response


*